Biuletyn Informacji Publicznej Zamówienia, do których stosuje się przepisy ustawy - Prawo zamówień publicznych - Archiwum - Szkoła Główna Służby Pożarniczej

Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Ostatnia aktualizacja strony: 16.04.2021, 16:43

Zamówienia, do których stosuje się przepisy ustawy - Prawo zamówień publicznych - Archiwum

Nr postępowania Data zamieszczenia Opis Data otwarcia ofert
PN 32/19 Zamieszczono wybor oferty najkorzystniejszej w części 1 26.11.2019 „Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczy i jaj do SGSP w 2020 roku” z dopuszczeniem składania ofert częściowych w podziale na: Część 1 - sukcesywne dostawy nabiału i tłuszczy Część 2 - sukcesywne dostawy jaj 06.12.2019
PN 29/19 Zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 1, 2 i 3 08.11.2019 Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do SGSP w 2020 roku: Część 1 - sukcesywne dostawy świeżych warzyw i owoców Część 2 - sukcesywne dostawy warzyw przetworzonych (kiszonek) Część 3 - sukcesywne dostawy ziemniaków obranych 20.11.2019
PN 31/19 Zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 1 08.11.2019 Sukcesywne dostawy mrożonek, ryb i przetworów rybnych do SGSP w 2020 i 2021 roku”: Część 1 - Sukcesywne dostawy mrożonek Część 2 - Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych 19.11.2019
PN 34/19 Zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 1 i 2 08.11.2019 Sukcesywne dostawy pieczywa, ciast i wyrobów cukierniczych do SGSP w 2020 roku: Część 1 - Sukcesywne dostawy pieczywa Część 2 - Sukcesywne dostawy ciast i wyrobów cukierniczych 18.11.2019
PN 33/19 Zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 1 i 2 04.11.2019 Sukcesywne dostawy mięs, drobiu i wędlin do SGSP w 2020 roku: Część 1 - Sukcesywne dostawy mięs i drobiu Część 2 - Sukcesywne dostawy wędlin 13.11.2019
©2002-2021 Szkoła Główna Służby Pożarniczej. Zintegrowany System Biuletynów Informacji Publicznej BIP-E.PL