Biuletyn Informacji Publicznej Zamówienia powyżej 30 000 euro - Szkoła Główna Służby Pożarniczej

Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Ostatnia aktualizacja strony: 20.02.2020, 11:39

Zamówienia powyżej 30 000 euro

Nr postępowania Data zamieszczenia Opis Data otwarcia ofert
PN 4/20 Dodano przedmiary w formie edytowalnej 07.02.2020 „Wykonanie remontu kładki łączącej obiekty 01 i 02 na terenie Szkoły Głównej Służby Pożarniczej” 27.02.2020
PN 5/20: zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 2, 5 i 6 31.01.2020 Dostawa przedmiotów umundurowania użytkowane w Państwowej Straży Pożarnej z podziałem na 6 części część 1: Mundury wyjściowe letnie, czapki wyjściowe letnie - rogatywki i kapelusze letnie część 2: Rękawiczki letnie część 3: Sznury galowe oficera część 4: Koszule wyjściowe część 5: Półbuty wyjściowe męskie cześć 6: Półbuty wyjściowe damskie 10.02.2020
PN 38/19 18.12.2019 Usługi profesjonalnego sprzątania pomieszczeń w obiektach Szkoły Głównej Służby Pożarniczej 21.01.2020
PN 39/19 Zamieszczono informację o zawarciu umowy 12.12.2019 Dostawa profesjonalnych środków czystości dla SGSP 20.12.2019
PN 36/19 Zamieszczono wyniki postępowania 09.12.2019 Bezgotówkowy zakup paliwa w systemie elektronicznych kart paliwowych do pojazdów służbowych oraz sprzętu spalinowego Szkoły Głównej Służby Pożarniczej w Warszawie 18.12.2019
PN 30/19 UWAGA: Zamieszczono wybór oferty najkorzsytniejszej w części 2 05.12.2019 Sukcesywne dostawy wody, napojów, artykułów spożywczych i przetworów owocowo-warzywnych do SGSP w 2020 i 2021 roku: Część 1 - sukcesywne dostawy wody i napojów Część 2 - sukcesywne dostawy artykułów spożywczych Część 3 - sukcesywne dostawy przetworów owocowo-warzywnych 19.12.2019
PN 32/19 Zamieszczono wybor oferty najkorzystniejszej w części 1 26.11.2019 „Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczy i jaj do SGSP w 2020 roku” z dopuszczeniem składania ofert częściowych w podziale na: Część 1 - sukcesywne dostawy nabiału i tłuszczy Część 2 - sukcesywne dostawy jaj 06.12.2019
PN 29/19 Zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 1, 2 i 3 08.11.2019 Sukcesywne dostawy warzyw i owoców do SGSP w 2020 roku: Część 1 - sukcesywne dostawy świeżych warzyw i owoców Część 2 - sukcesywne dostawy warzyw przetworzonych (kiszonek) Część 3 - sukcesywne dostawy ziemniaków obranych 20.11.2019
PN 31/19 Zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 1 08.11.2019 Sukcesywne dostawy mrożonek, ryb i przetworów rybnych do SGSP w 2020 i 2021 roku”: Część 1 - Sukcesywne dostawy mrożonek Część 2 - Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych 19.11.2019
PN 34/19 Zamieszczono wybór oferty najkorzystniejszej w części 1 i 2 08.11.2019 Sukcesywne dostawy pieczywa, ciast i wyrobów cukierniczych do SGSP w 2020 roku: Część 1 - Sukcesywne dostawy pieczywa Część 2 - Sukcesywne dostawy ciast i wyrobów cukierniczych 18.11.2019

Wybierz Strony

©2002-2020 Szkoła Główna Służby Pożarniczej. Zintegrowany System Biuletynów Informacji Publicznej BIP-E.PL