Biuletyn Informacji Publicznej Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla około 350 studentów SGSP w ramach funkcjonującego w Uczelni zaplecza żywienia zamkniętego. - Zamówienia powyżej 30 000 euro - Szkoła Główna Służby Pożarniczej

Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Ostatnia aktualizacja strony: 20.02.2020, 11:39

Zamówienia powyżej 30 000 euro

Strona znajduje się w archiwum.

Czwartek, 20 grudnia 2012

Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla około 350 studentów SGSP w ramach funkcjonującego w Uczelni zaplecza żywienia zamkniętego.

Część I Wykonywanie czynności kucharskich, Część II Wykonywanie czynności pomocy kuchennej, Część III Wydawania posiłków na stołówce, mycie naczyń zwrotnych, utrzymanie czystości na stołówce, przestrzeganie zasad GHP, GMP obowiązujących w gastronomi.

PN 60/12

termin składania ofert 09.01.2013r. do godz. 10.00

Pliki do pobrania

Metadane

Data publikacji : 20.12.2012
Data modyfikacji : 03.09.2013
Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Osoba wytwarzająca/odpowiadająca za informację:
Ewa Grodek
Osoba udostępniająca informację:
Ewa Grodek
Osoba modyfikująca informację:
Ewa Grodek
©2002-2020 Szkoła Główna Służby Pożarniczej. Zintegrowany System Biuletynów Informacji Publicznej BIP-E.PL